Resultaten voor rating

 
rating
 
Rating Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Rating of waardebepaling' is de classificatie van zaken in verschillende categorieën aan de hand van vooraf gestelde criteria. Rating kan plaatsvinden naar plaats bijvoorbeeld van de stand van sporters bij een kampioenschap, gewicht, leeftijd of een andere maatstaf.
Ratings, wat is dat nu precies? Wikifin.
Bovendien zijn ratingbureaus commerciële ondernemingen die worden betaald door de bedrijven, overheden en instellingen die om een rating vragen. Het kan nuttig zijn om de rating na te kijken van de instelling die een financieel product uitgeeft en /of de terugbetaling ervan garandeert.
Rating Wikipedia.
Related titles should be described in Rating, while unrelated titles should be moved to Rating disambiguation. A rating is an evaluation or assessment of something, in terms of quality, quantity, or some combination of both. Rating or ratings may also refer to.:
Obligatierating Wikipedia.
Het toekennen van een rating gebeurt na een vaak omvangrijk initieel onderzoek, en er is een jaarlijkse herhalingstoets. In geval er op enig moment twijfels ontstaan of een toegekende rating nog correct is, wordt vrij regelmatig aangekondigd dat de rating aan herziening is onderworpen.
Rating en reviews banken België Spaargids.be.
Rating van moederbedrijf Credit Mutuel Arkea. Geen rating beschikbaar. Geen rating beschikbaar. Land beschermingsfonds: België 100.000 EUR per persoon en per bank. Geen rating beschikbaar. Geen rating beschikbaar. Land beschermingsfonds: België 100.000 EUR per persoon en per bank. Geen rating beschikbaar.

Contacteer ons